Het betaalplan

Ben je van plan een eenmalige grote uitgave te doen en weet je al precies welk bedrag nodig is? Dan is een betaalplan van PayPlan een optie. Het betaalplan van PayPlan is een goederenkrediet. Een goederenkrediet is een persoonlijke lening waarbij het geld dat je leent uitsluitend bedoeld is voor de aankoop van een bepaald product in een winkel. Je koopt het product, hebt dit direct in eigendom, en betaalt in vaste maandelijkse termijnen de kredietsom met rente af.

Kenmerken betaalplan

Bij een betaalplan weet je van tevoren waar je aan toe bent;

- Je weet welk bedrag je leent
- Je weet welk maandbedrag je betaalt
- Je weet hoeveel rente je betaalt per maand
- Je weet hoeveel je aflost per maand
- Je weet wanneer je het betaalplan hebt afgelost

EEN BETAALPLAN AANVRAGEN

Een betaalplan aanvragen doe je via je winkelier. De winkelier moet over een PayPlan-account beschikken. De winkelier berekent het maandtarief voor je en stuurt je een vrijblijvende offerte via e-mail op je persoonlijke PayPlan account.

EEN BETAALPLAN AFSLUITEN

Maak je aanvraag voor het betaalplan definitief door het aanvullen van enkele persoonlijke- en financiële gegevens. Hierna volgt een beoordeling door de kredietverstrekker met eventuele voorlopige goedkeuring.

EEN BETAALPLAN AFSLUITEN

Heb je een voorlopige goedkeuring? Dan ontvang je de kredietovereenkomst op je persoonlijke PayPlan-account. Onderteken de overeenkomst en upload hem vervolgens samen met de gevraagde documenten. Hierna volgt de eventuele definitieve goedkeuring.

ONTVANG JE AANKOOP

Na definitieve goedkeuring ontvang je bericht van PayPlan. De winkelier maakt vervolgens een afspraak tot levering. Met het ondertekenen van de aflever bon, kun je direct gaan genieten van je aankoop.

WAT KOST EEN BETAALPLAN

Geld lenen kost geld. Over de kredietsom betaal je rente. Wat precies de kosten van jouw betaalplan zijn, hangt af van de volgende zaken;

- De hoogte van het bedrag dat je leent
- De looptijd van jouw betaalplan
- De actuele rentetarieven

In de offerte staat alles volledig toegelicht.